Maaturism Eesti Saunatee Eesti Toidutee Märgised turismis Sündmused 2017 Eesti saared Liikme info Kontakt

Tuurašašlõkk

Prindi leht
  • tuura
  • sibulat
  • kuivatatud küüslaugu-peterselli segu
  • sidrunipipart
  • soola

Puhasta tuur, fileeri ja lõika tükkideks. Sega juurde maitseained ja hakitud või riivitud sibul. Kui kasutad hakitud sibulat siis jäta natukeseks ajaks marinaadi, kui riivitud sibulat võid kohe küpsetada. Aja tuura tükid vardasse. Küpseta sütel ca 5 minutit.

Selgusid Eesti parimad söögikohad 2015. aastal!
50 parima söögikoha edetabelisse mahuvad nii lihtsa kohaliku traditsioonilise toidu pakkujad kui rahvusvaheliselt tunnustatud gurmeerestoranid.
Lõuna-Eesti "KOLLASED AKNAD"
Aasta tagasi käivitas Lõuna-Eestis kokku viis aastat kestva National Geographic´u kollaste akende projekti.
Kitsarööpmeline raudtee ja Gros Johannisoff (Jaanimõisa) jaam kutsuvad reisile
Otepää lähistel Põlva maakonnas Pikajärve külas avati 15. juunil kitsarööpmeline raudtee.
Uudiste arhiiv | Turismiteemalisi uudiseid leiad lisaks infoturism.ee-st
Otsi
Eesti Maaturism MTÜ;  Vilmsi 53g, 10147 Tallinn;  Tel: +372(0) 600 9999;  E-mail: eesti [at] maaturism.ee | Sisupuu