Maaturism Eesti Saunatee Eesti Toidutee Märgised turismis Sündmused 2017 Eesti saared Liikme info Kontakt

Mulgikapsad, veisekotletid

Prindi leht

1 kg läbikasvanud sealiha
1 kg hapukapsaid
2 klaasi odratangu

Pese tangud korralikult läbi. Pane ahjupoti põhja kahe sõrme jagu kapsaid. Tõsta kapsa peale lihatükid, 1 sõrme jagu tangu ja peale veelkord kapsast. Vett lisada nii palju, et kapsas ei oleks täielikult kaetud. Lase kapsas pliidil keema, kata kaanega ja seejärel tõsta ahju 120 kraadi juurde tunniks ajaks küpsema. Kui kapsas valmis tõsta lihatükid teise kaussi ja sega tangud ning kapsad omavahel läbi. 

VEISEKOTLETID

1,3 kg veiseliha
7 kartulit
3 küüslauguküünt
2 sibulat
soola, pipart
1 muna

Hakklihamasinast vaheldumisi läbi lasta kartul, sibul, liha, küüslauk. Lisada segule soola, pipart ning muna. Sõtku segu kätega ühtlaseks. Vormi käte vahel pallikesed ja veereta riivsaias. Jäta kotletid üheks tunniks seisma, et riivsai tõmbaks kartuli niiskuse endasse. Praadida rohkes õlis ühelt ja teiselt poolt.

Selgusid Eesti parimad söögikohad 2015. aastal!
50 parima söögikoha edetabelisse mahuvad nii lihtsa kohaliku traditsioonilise toidu pakkujad kui rahvusvaheliselt tunnustatud gurmeerestoranid.
Lõuna-Eesti "KOLLASED AKNAD"
Aasta tagasi käivitas Lõuna-Eestis kokku viis aastat kestva National Geographic´u kollaste akende projekti.
Kitsarööpmeline raudtee ja Gros Johannisoff (Jaanimõisa) jaam kutsuvad reisile
Otepää lähistel Põlva maakonnas Pikajärve külas avati 15. juunil kitsarööpmeline raudtee.
Uudiste arhiiv | Turismiteemalisi uudiseid leiad lisaks infoturism.ee-st
Otsi
Eesti Maaturism MTÜ;  Vilmsi 53g, 10147 Tallinn;  Tel: +372(0) 600 9999;  E-mail: eesti [at] maaturism.ee | Sisupuu