Maaturism Eesti Saunatee Eesti Toidutee Liivimaa Maitsed Märgised turismis Sündmused 2017 Liikme info Kontakt

Lepasuitsu lambakints (oma tapas) luksuslike vahemere juurviljade ja eesti kodu maitsetega

Prindi leht
  • lambakints
  • artišokke õlis (maapirn)
  • päikesekuivatatud tomateid
  • Kalamata oliive
  • röstsaia
  • õunamoosi-salatit
  • pohla-piparmündi või viigimarja zeleed

Lõika lambakintsust õhukesed viilud, nii õhukesed kui suudad ja aseta vaagnale.

Lihaviilude kõrvale aseta artišokid õlis, päiksekuivatatud tomatid, oliivid. Lase röstsai ahjus pruuniks. Määri röstsaiale õunamoosi-salatit. Pohla-piparmündi või viigimarja zelee aseta kaussi vaagna kõrvale.

Kodune õunamoosi-salat: hapud õunad lõika pöidla suurusteks tükkideks aseta potti, lisa  vett, suhkurt maitse järgi, natuke kaneeli ja keeda nii et sisu jääks poolpehmete õunatükkidega. Haki sisse melissi, jahuta.

Enne serverimist lisa kanget mädarõigast ja aseta kausiga lauale.

Selgusid Eesti parimad söögikohad 2015. aastal!
50 parima söögikoha edetabelisse mahuvad nii lihtsa kohaliku traditsioonilise toidu pakkujad kui rahvusvaheliselt tunnustatud gurmeerestoranid.
Lõuna-Eesti "KOLLASED AKNAD"
Aasta tagasi käivitas Lõuna-Eestis kokku viis aastat kestva National Geographic´u kollaste akende projekti.
Kitsarööpmeline raudtee ja Gros Johannisoff (Jaanimõisa) jaam kutsuvad reisile
Otepää lähistel Põlva maakonnas Pikajärve külas avati 15. juunil kitsarööpmeline raudtee.
Uudiste arhiiv | Turismiteemalisi uudiseid leiad lisaks infoturism.ee-st
Otsi
Eesti Maaturism MTÜ;  Vilmsi 53g, 10147 Tallinn;  Tel: +372(0) 600 9999;  E-mail: eesti [at] maaturism.ee | Sisupuu