Maaturism Eesti Saunatee Eesti Toidutee Liivimaa Maitsed Märgised turismis Sündmused 2017 Liikme info Kontakt

Haugi tartar

Prindi leht
tartar

haugifilee
punane sibul
loorberileht
basiilik (kuivatatud)
sool, pipar
äädikas
õli
suhkur

Serveerimiseks: 
salatileht
vormileib
külmutatud marineeritud silm
tüümian
pits viina

Haki hästi peeneks kuubikuks haugifilee ja punane sibul.
Sega juurde hakitud basiilik, soola, pipart, äädikat, õli ja suhkrut.
Lisa loorberileht ja jäta veidikesks ajaks külma tõmbama.
Serveeri haugi tartari röstitud leivaviilul koos külmutatud silmudest lõigatud õhukeste viiludega.
Kaunista salatilehe ja tüümianiga.
Juurde paku pits külma viina.

Selgusid Eesti parimad söögikohad 2015. aastal!
50 parima söögikoha edetabelisse mahuvad nii lihtsa kohaliku traditsioonilise toidu pakkujad kui rahvusvaheliselt tunnustatud gurmeerestoranid.
Lõuna-Eesti "KOLLASED AKNAD"
Aasta tagasi käivitas Lõuna-Eestis kokku viis aastat kestva National Geographic´u kollaste akende projekti.
Kitsarööpmeline raudtee ja Gros Johannisoff (Jaanimõisa) jaam kutsuvad reisile
Otepää lähistel Põlva maakonnas Pikajärve külas avati 15. juunil kitsarööpmeline raudtee.
Uudiste arhiiv | Turismiteemalisi uudiseid leiad lisaks infoturism.ee-st
Otsi
Eesti Maaturism MTÜ;  Vilmsi 53g, 10147 Tallinn;  Tel: +372(0) 600 9999;  E-mail: eesti [at] maaturism.ee | Sisupuu