Maaturism Eesti Saunatee Eesti Toidutee Liivimaa Maitsed Märgised turismis Sündmused 2017 Liikme info Kontakt

Grillitud lambaliha

Prindi leht
Grillitud lambaliha
  • 1 kg väherasvast lambaliha
  • 100 g granaatõunamahla
  • 50 g mett
  • kolm küüslauguküünt
  • musta pipart, soola
  • piparmünti
  • 200 g põldube
  • oliivõli, võid, soola
  • 3-4 sibulat


TAINAS

  • klaas tumedat õlut
  • 50 g riivleiba
  • 2 muna
  • soola
  • vett
  • jahu


Pane lihatükid marinaadi ja parema tulemuse saamiseks jäta ööpäevaks seisma. Marineerunud liha grilli gaasi- või söegrillil.
Põldoad vokkida oliivõli, või ja soolaga pannil.
Sibul lõigata ratasteks. Õlu ja riivleib segada kokku ja lasta 10 minutit seista. Munad vahustada ja segada õlle segule sisse, lisada vett ja jahu nii, et tainas oleks piisavalt paks ning haakuks sibula külge. Praadida õlis kuldpruuniks.

Selgusid Eesti parimad söögikohad 2015. aastal!
50 parima söögikoha edetabelisse mahuvad nii lihtsa kohaliku traditsioonilise toidu pakkujad kui rahvusvaheliselt tunnustatud gurmeerestoranid.
Lõuna-Eesti "KOLLASED AKNAD"
Aasta tagasi käivitas Lõuna-Eestis kokku viis aastat kestva National Geographic´u kollaste akende projekti.
Kitsarööpmeline raudtee ja Gros Johannisoff (Jaanimõisa) jaam kutsuvad reisile
Otepää lähistel Põlva maakonnas Pikajärve külas avati 15. juunil kitsarööpmeline raudtee.
Uudiste arhiiv | Turismiteemalisi uudiseid leiad lisaks infoturism.ee-st
Otsi
Eesti Maaturism MTÜ;  Vilmsi 53g, 10147 Tallinn;  Tel: +372(0) 600 9999;  E-mail: eesti [at] maaturism.ee | Sisupuu