Maaturism Eesti Saunatee Eesti Toidutee Liivimaa Maitsed Märgised turismis Sündmused 2017 Liikme info Kontakt

Chateaubriand

Prindi leht

Eesti lihaveise sisefilee keskosa
musta, rohelist ja rose pipar t
tüümiani
8 küünt küüslauku
3 šalottsibulat
muskaatpähklit (riivitud)
soola
0,5 tk punast paprikat
spargelkapsast ehk brokolit
beebiporgandeid
punast veini

Lõika veise sisefileest kuus 3-4 cm paksust pihvi.
Tõsta pihvid potti, lisa maitseained ja vala üle veiniga.
Jäta liha marineerima ca 5 tunniks. Küpseta liha grillpannil mõlemalt poolt ca 3,5 minutit.
Serveeri liha juurde keedetud brokolit ja beebiporgandeid.

Selgusid Eesti parimad söögikohad 2015. aastal!
50 parima söögikoha edetabelisse mahuvad nii lihtsa kohaliku traditsioonilise toidu pakkujad kui rahvusvaheliselt tunnustatud gurmeerestoranid.
Lõuna-Eesti "KOLLASED AKNAD"
Aasta tagasi käivitas Lõuna-Eestis kokku viis aastat kestva National Geographic´u kollaste akende projekti.
Kitsarööpmeline raudtee ja Gros Johannisoff (Jaanimõisa) jaam kutsuvad reisile
Otepää lähistel Põlva maakonnas Pikajärve külas avati 15. juunil kitsarööpmeline raudtee.
Uudiste arhiiv | Turismiteemalisi uudiseid leiad lisaks infoturism.ee-st
Otsi
Eesti Maaturism MTÜ;  Vilmsi 53g, 10147 Tallinn;  Tel: +372(0) 600 9999;  E-mail: eesti [at] maaturism.ee | Sisupuu