Maaturism Eesti Saunatee Eesti Toidutee Märgised turismis Sündmused 2017 Eesti saared Liikme info Kontakt

Boeuf a´la tartar

Prindi leht
boef
  • 500 g Eesti lihaveise delikatesshakkliha
  • 1 keskmine punane sibul
  • porrusibula roheline pehmem osa
  • 2 šarlottsibulat
  • meresoola, musta pipart
  • vutimuna
  • rukkiröst saia või tavalist röstsaia
  • serveerimiseks soolakurki ja punast sibulat
  • praadimiseks võid
  • tüümiani

Sega hakkliha sisse peeneks hakitud punane sibul, porrusibul ja šarlott. Maitsesta segu soola ja pipraga. Sega hakklihasegu kätega korralikult läbi. Prae pannil võis röstsaiad. Lõika saiad pooleks. Tõsta saiale 4 cm köögivormi abil 2-2,5 cm kõrgune hakklihasegu. Tee segusse sõrmega väike süvend ja löö sinna sisse vutimuna kollane. Juurde serveeri hakitud soolakurki, ja punast sibulat ning lisa mõned tüümianioksad.

Selgusid Eesti parimad söögikohad 2015. aastal!
50 parima söögikoha edetabelisse mahuvad nii lihtsa kohaliku traditsioonilise toidu pakkujad kui rahvusvaheliselt tunnustatud gurmeerestoranid.
Lõuna-Eesti "KOLLASED AKNAD"
Aasta tagasi käivitas Lõuna-Eestis kokku viis aastat kestva National Geographic´u kollaste akende projekti.
Kitsarööpmeline raudtee ja Gros Johannisoff (Jaanimõisa) jaam kutsuvad reisile
Otepää lähistel Põlva maakonnas Pikajärve külas avati 15. juunil kitsarööpmeline raudtee.
Uudiste arhiiv | Turismiteemalisi uudiseid leiad lisaks infoturism.ee-st
Otsi
Eesti Maaturism MTÜ;  Vilmsi 53g, 10147 Tallinn;  Tel: +372(0) 600 9999;  E-mail: eesti [at] maaturism.ee | Sisupuu